Árnyék és Fény Önismeret Fejlesztő Műhely
Weboldal alcíme
Szolgálatások árai 2024. január 1-től:
Asztrológiai konzultáció születési képletről (radix) - 1 alkalom, 3 órában: 28 000 Ft
Asztrológiai konzultáció születési képletről (radix) - 2 alkalom, 2*2 órában: 2 * 17 000 Ft
Asztrológiai konzultáció éves tendenciákról (szolár) - 1 alkalom, 2 órában: 18 000 Ft
Asztrológiai konzultáció babahoroszkópról (radix) - 1 alkalom, 1,5 órában: 15 000 Ft
Egyedi témák, kérdések átbeszélése - ár a téma, és időigény függvényében
Egyéni önismereti munka, ÚJ kliens esetén - alkalmanként 1 óra: 16 000 Ft / alkalom
SCIO Nelson állapotfelmérés és kezelés kb. 2 óra: 14 000 Ft / alkalom
Asztrológia távoktatás - 1 lecke (2x2 órányi hanganyag) - 9000 Ft
Asztrológia távoktatás - 10 lecke (egy év anyaga: 40 órányi hanganyag) - 70 000 Ft
Asztrológiai képlet elemzése írásban - 1900 Ft/oldal

Kedves Vendégem! Az aktuális kormány rendelkezések szerint 2017. január 1.-jétől életbe lépő új rendelet kimondja, hogy a közérzetjavító szolgáltatások - így a SCIO NELSON állapotfelmérés - az eddigi nyugtaadás helyett számlakötelessé válik. Ennek értelmében a SCIO NELSON kezelések esetén a számla kiállításához szükséges lesz a név és cím megadása. Kérem, ennek szíves figyelembe vételét.

Mint az elemzésekről részletesen szóló részben írtam, lehetőség van arra is, hogy valaki írásban kérjen asztrológiai elemzést például:

  • ha vidéken él és nem tud Budapestre jönni
  • ha valamelyik családtagját lepné meg vele ajándékként
  • ha gyermekének készítette, hogy majd később - ha már elég idős lesz hozzá - odaadja neki.

Előfordul, hogy valaki karácsonyi ajándéknak szán írásos elemzést. Mivel ez a típusú munka meglehetősen időigényes, ezért kérem, hogy ha valaki ezt szeretné ajándékba adni egy szerettének / vagy  magának, akkor idejében szóljon. Az elkészítés ideje 3-4 hetet is igénybe vehet! Kérem, hogy ezzel számoljon a megrendelőm.

Írásos elemzésből két típust készítek el.

A rövidebb változat 10 oldalas (borító oldalak nélkül), ez egy tömörített, sűrítettebb, lényegretörőbb változat, de ez is egész életre szól. 

A hosszabb változat - szintén egész életre vonatkozó elemzés -, körülbelül 20-23 oldalban (néha több) - egyfajta képeskönyvként készítem el, amelyet igény esetén el is postázok.

Egy éves tendenciáról szóló elemzés is lehetséges írásban (javasolt a születésnap környékén +/- 1 hónap időszakban kérni).

Postázás esetén az ajánlott kézbesítés díját a megrendelő fizeti.

Írásos ( vagy kérésre hanganyagos) elemzés elkészítése esetén a megrendeléstől  - adatok beérkezésétől - számított 3 hét alatt tudom átadni az elemzést, normál esetben. Karácsonyi időszakban ez az idő kicsúszhat 4 hétre.

Elég sokszor felmerült már az igény arra is, hogy ajándékként szóbeli beszélgetést és biorezonancia kezelést adhasson valaki egy szerettének, és ehhez legyen letölthető "ajándék belépő". Ezt a már kész kupont aztán egy kis borítékba vagy üvegcsébe helyezve, át lehet adni az ajándékozottnak a megfelelő eseményen.

Ehhez letölthetőek most már az "ajándék belépő" sablonok - a biorezonancia kezelés esetén az alkalmak száma természetesen tetszőleges átírható. Íme: