Árnyék és Fény Önismeret Fejlesztő Műhely
Weboldal alcíme
Szolgálatások árai 2018. január 1-től:
Asztrológiai konzultáció születési képletről (radix) - 1 alkalom, 3 órában: 25 000 Ft
Asztrológiai konzultáció születési képletről (radix) - 2 alkalom, 2*2 órában: 2 * 14 000 Ft
Asztrológiai konzultáció éves tendenciákról (szolár) - 1 alkalom, 2 órában: 15 000 Ft
Asztrológiai konzultáció babahoroszkópról (radix) - 1 alkalom, 1,5 órában: 100 00 Ft
Egyedi témák, kérdések átbeszélése - ár a téma, és időigény függvényében
Egyéni önismereti munka, ÚJ kliens esetén - alkalmanként 1 óra: 14 000 Ft / alkalom
SCIO Nelson állapotfelmérés és kezelés kb. 2 óra: 12 000 Ft / alkalom
Asztrológia távoktatás - 1 lecke (2x2 órányi hanganyag) - 8000 Ft
Asztrológia távoktatás - 10 lecke (egy év anyaga: 40 órányi hanganyag) - 65 000 Ft

Kedves Vendégem! Az aktuális kormány rendelkezések szerint 2017. január 1.-jétől életbe lépő új rendelet kimondja, hogy a közérzetjavító szolgáltatások - így a SCIO NELSON állapotfelmérés - az eddigi nyugtaadás helyett számlakötelessé válik. Ennek értelmében a SCIO NELSON kezelések esetén a számla kiállításához szükséges lesz a név és cím megadása. Kérem, ennek szíves figyelembe vételét.

Mint az elemzésekről részletesen szóló részben írtam, lehetőség van arra is, hogy valaki írásban kérjen asztrológiai elemzést például:

  • ha vidéken él és nem tud Budapestre jönni
  • ha valamelyik családtagját lepné meg vele ajándékként
  • ha gyermekének készítette, hogy majd később - ha már elég idős lesz hozzá - odaadja neki.

Előfordul, hogy valaki karácsonyi ajándéknak szán írásos elemzést. Mivel ez a típusú munka meglehetősen időigényes, ezért kérem, hogy ha valaki ezt szeretné ajándékba adni egy szerettének / vagy  magának, akkor idejében szóljon. Az elkészítés ideje 3-4 hetet is igénybe vehet! Kérem, hogy ezzel számoljon a megrendelőm.

Írásos elemzésből két típust készítek el.

A rövidebb változat 10 oldalas (borító oldalak nélkül), ez egy tömörített, sűrítettebb, lényegretörőbb változat, de ez is egész életre szól. Ennek az ára 12000 Ft (+postaköltség).

A hosszabb változat - szintén egész életre vonatkozó elemzés -, körülbelül 20-23 oldalban (néha több) - egyfajta képeskönyvként készítem el, amelyet igény esetén el is postázok.

A hosszabb írásos elemzés igénylése esetén a 3 órás beszélgetésre megadott 15000 Ft-os árhoz + 10000 Ft adódik az anyag írásos elkészítéséért, így ennek 25000 FT a költsége (+postaköltség).

Egy éves tendenciáról szóló elemzés is lehetséges írásban (javasolt a születésnap környékén +/- 1 hónap időszakban kérni), ennek terjedelme 10-12 oldal. Ennek költsége a 9000 Ft-os személyes beszélgetésre vonatkozó összeg + 6000 Ft az írásos elkészítésért.

Postázás esetén az ajánlott kézbesítés díját a megrendelő fizeti.

Írásos ( vagy kérésre hanganyagos) elemzés elkészítése esetén a megrendeléstől  - adatok beérkezésétől - számított 3 hét alatt tudom átadni az elemzést, normál esetben. Karácsonyi időszakban ez az idő kicsúszhat 4 hétre.

Elég sokszor felmerült már az igény arra is, hogy ajándékként szóbeli beszélgetést és biorezonancia kezelést adhasson valaki egy szerettének, és ehhez legyen letölthető "ajándék belépő". Ezt a már kész kupont aztán egy kis borítékba vagy üvegcsébe helyezve, át lehet adni az ajándékozottnak a megfelelő eseményen.

Ehhez letölthetőek most már az "ajándék belépő" sablonok - a biorezonancia kezelés esetén az alkalmak száma természetesen tetszőleges átírható. Íme: